08-06-10

Slotfeest 28/8/10 1001 Liefdes Brugge

http://issuu.com/hedwig/docs/programmaboek_slotfeest 

1001 liefdesbrieven van 1001 verschillende schrijvers in elf boeken = FEEST!!

Op 28 augustus in Brugge. Er is voor elk wat wils.Volg een inspirerende schrijfworkshop met Pieter Aspe, Jean-Paul Mulders, Frank Adam of Koen Stassijns. Laat je ontroeren tijdens voorleesmomenten van grote schrijvers als Peter Verhelst, Oscar van den Boogaard, Tom Naegels en Saskia de Coster. Slenter over de literaire markt, sta versteld van de tentoonstelling van alle geschreven brieven of vlij je neer op een tapijt voor het openluchtpodium in het park. Maar vooral: op een feestelijke receptie hef je met ons het glas, op de liefde! Het is het hoogtepunt van de dag. Onder luid tromgeroffel reiken we mooie prijzen uit aan de beste liefdesbriefschrijvers.

Een feest om niet te missen!

Ben jij een van die passionele schrijvers, gluurders of Romeo's en Julia's op www.1001liefdes.be? Dan ben je van harte welkom op 28 augustus in Brugge.

Het volledige programma vind je op
http://issuu.com/hedwig/docs/programmaboek_slotfeest
Wil je de brochure in je brievenbus? Stuur dan een mailtje naar info@creatiefschrijven.be.

Op pagina 16 vind je het inschrijfformulier, vul het in en bezorg het ons.
Online inschrijven kun je op http://www.creatiefschrijven.be/slotfeest.
Let op, je bent pas zeker van je inschrijving als je het juiste bedrag op onze rekening overschrijft.PS: Post nu jouw liefdesbrief op http://www.1001liefdes.be/, en maak kans op publicatie in boek 10 of boek 11 van de reeks 1001 liefdes.

17:43 Gepost door Korinti in gastauteurs | Permalink | Commentaren (0) | Tags: creatief, schrijven |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.