14-07-10

hele hoge vorm van liefde(foto)

 DSCN0997.JPG

 

 

 

 

 

 

we zijn en komen uit de natuur voort, dagelijks even de tijd nemen voor onze geliefde en er in opgaan (als je graag opgaat in natuurbeschrijvingen, een absolute aanrader is Henry D.Toreau 's 'Walden' (19de eeuw), je hoeft het zelfs niet eens te zijn met sommige van zijn maatschappelijke visies)

ps. gebruik het nieuwe zoekitem van de skynetblogs : onderaan rechts naar 'all archives gaan' en dan per categorie, datum en vooral, het verrassendst, per tag zoeken of via

http://heerlijkoverliefdepennen.skynetblogs.be/archives/ 

Als een vrouw kiest voor de echt vrouwelijke kant in haar, kan je haar de hemel bieden.
Kiest ze, ten gevolge van veel, voor een extreem mannelijke, onaantrekkelijke kant in haar, dan kiest ze voor het omgekeerde, zeker met iemand die de hemel in haar hielp ontdekken.
Al lijkt het haar soms een triomf en geeft het haar een zelfzeker gevoel, het is niet de weg naar afrekenen met veel 'gewoel'.
Hoe de levenswegen ook samenliepen.  De sterkte en liefde van een man wordt dan op korte of lange termijn een ergernis voor haar.
 

17:47 Gepost door Korinti in Liefde, spiritualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: liefde, foto, natuur |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.